KOOP JE ONROEREND GOED BIJ REMAX PROFESSIONALS IN MAKRYGIALOS

Onroerend goed in Ierapetra

Een stad met een lang verleden, maar een nog meer zonnige toekomst.
Deze oude stad aan zee een erfenis uit het Minoans biedt zo veel voor de ontwikkeling in de toekomst, een ideale plaats om te investeren en een van de meest vriendelijke ontwikkeling in Europa, in dit deel van Griekenland is zoveel te bieden voor investeerders op het gebied van onroerend goed , met villa's aan zee en huizen in de bergen die om de zonnige stad liggen.
Nog altijd een markt stad bij de zee met prachtige stranden, zonnige eilanden zoals Chrissi en Koufonissi, en een nooit eindigend aanbod van stranden die voorziet van magische vakanties of een plaats om tewonen en genieten van het goede leven, investeringen in onroerend goed in Ierapetra is er voor beide .
Ierapetra heeft een lange traditie met gastvrije mensen die de mensen welkom laten voelen, en de moderne stad heeft alles te bieden, er zijn winkels in overvloed van de moderne supermarkten tot de boetiek winkels in het hart van de stad. Er is ook een gezond nachtleven met bars en clubs om te voldoen aan ieders smaak evenals de meer traditionele eethuisjes en resturants. De stad is ook de thuis van vele muzikale en culturele evenementen met de beroemde jaarlijkse Kirvia Festival in juli en augustus die vieren een groot deel van het unieke erfgoed in het gebied.
De stad is ook het centrum voor dit deel van Oost-Kreta, met het ziekenhuis en medische voorzieningen, alsmede alle andere faciliteiten van een moderne stad, met banken die uitstekende leningen en verzekeringen bieden van iedere behoeften van de moderne bedrijven en investeerders. Momenteel is er een bouw-boom met vele vastgoed ontwikkelingen rondom de stad, waardoor veel werk voor Makelaars, zoals
RE/AL Professionals die deel maakt van de wereldwijde franchise, die het beste kan bieden van een professionele service waar u ook bent.
Hoewel de stad zelf veel te bieden heeft, de omgeving heeft nog meer tebieden, niet alleen mooi weer en afgelegen stranden, maar dorpen aan de zee en in de bergen, plaatsen zoals Koutsounari, Agios Ioannis, Ferma, Agia Fotia, Anatoli, Mithoi, Kalogeroi , Makrilia, Meseleroi, Myrtos, Christos, Tertsa, Kavousi, Pachia Ammos, Kato chorio, Kentri, Vainia,enz.
Hoewel het een vrij afgelegen gebied is is het gemakkelijk bereikbaar door goede wegen en met twee vliegvelden waarvan een in Heraklion en een in Sitia.
Ongeacht wat je zoekt uit Fractionele Onroerend goed van vakantie-accommodatie tot aan bouwgronden om uw eigen Villa in de zon tecreeren het is te vinden in en rond Ierapetra, Met onroerend goed in Ierapetra dat nu nog betaalbaar is waar is een betere plaats om te investeren.
 

 

E LINKS  

 

[Boven]

Huizen te koop in Ierapetra, Oost Kreta

 

 

Bouwgronden te koop in Ierapetra, Oost Kreta

 

 

Huizen voor renovatie te koop in Ierapetra, Oost Kreta

 

 

Businesses te koop in Ierapetra, Oost Kreta

 

 

 Investerings-mogelijkheden in Ierapetra, Oost Kreta

 

 

Lokale Makelaars agent

 

 

Huur een huis of appartement in Ierapetra, Kreta

 

 

Verkoop uw woning

 
Hit Counter freebanner3