Buy your property through RE/MAX Professionals in Makrigialos

 

EIENDOM i Ierapetra

En by med en lang fortid, men en enda mer solfylt fremtiden.
Denne gamle kystbyen en arv fra den minoiske tilbyr så mye for utviklingen i fremtiden, et ideelt sted å investere og en av de mest vennlige utviklingen i Europa, har denne delen av Hellas så mye å by på eiendommen investor i form av fast eiendom , med Villas ved sjøen til husene i fjellene som omgir denne byen med solskinn.
Fortsatt et marked byen ved havet, men med flotte strender, solfylte øyer som Chrissi og Koufonissi, og en uendelig tilgang på strender sørge for magi ferie eller et sted å leve det gode liv, vil investeringene i eiendom i Ierapetra gi både .
Ierapetra har en lang tradisjon for ønsket folk velkommen til det hjerte, og den moderne byen har alt å tilby, det er butikker i fleng fra moderne kjøpesentre til boutique shopping i hjertet av byen. Det er også en sunn natteliv med barer og klubber for å møte enhver smak, så vel som de mer tradisjonelle tavernaer og restaurantverksemd, er byen også hjem til mange musikalske og kulturelle begivenheter med den berømte årlige Kirvia Festival i juli og august som feirer mye av områder unike kulturarv.
Byen er også sentrum for denne delen av Øst-Kreta, med sykehus og medisinske fasiliteter, så vel som alle de andre fasilitetene til en moderne by, med banker som tilbyr gode lån og forsikring for å møte behovene til moderne forretnings-og investorer. Det er for tiden en byggeboom med mange eiendomsmegling utviklingen rundt byen, skaper mye arbeid for Estate Agents, som RE/AL Professionals del av det verdensomspennende franchise, som søker å tilby sømløs og profesjonell service uansett hvor du er.
Mens byen i seg selv har mye å tilby de omliggende området har enda mer, ikke bare sol og bortgjemte strender, men landsbyer ved havet og i fjellet, steder som Koutsounari, Agios Ioannis, Ferma, Agia Fotiá, Anatoli, Mithoi, Kalogeroi , Makrilia, Meseleroi, Myrtos, Christos, Tertsa, Kavousi, Pachia Ammos, Kato Chorio, Kentri, Vainia, etc.
Selv om området er bortgjemte det er ikke ekstern og kan enkelt nås med gode veier fra 2 flyplasser ett i Heraklion, og en i Sitia.
Uansett hva du er ute etter fra Brøkdelen Eierskap av ferieboliger til tomter for å lage din egen villa i solen de kan alle bli funnet i og rundt Ierapetra, kan det være vekk fra mengden, men kunne utvikle for fremtiden "i folkemengde "Med eiendom i Ierapetra fremdeles rimelig der bedre å investere.
 

 

 

 

[up]

Houses for SALE in Ierapetra, East Crete

 

Building plots for SALE in Ierapetra, East Crete

 

Houses for renovation for SALE in Ierapetra, East Crete

 

Businesses for SALE in Ierapetra, East Crete

 

Investment opportunities  in Ierapetra, East Crete

 

Local Real Estate Agent

 

Rent a house or apartment in Ierapetra, Crete

 

Sell your property

 

E LINKS

 
Hit Counter freebanner3